Dodik primio plivačku reprezentaciju Rusije: Banjaluka domaćin velikog mitinga

Međunarodni plivački miting u organizaciji "22. aprila" biće održan po 18. put

26.04.2024. 15:12
  • Podeli:
dodik primio plivačku reprezentaciju rusije, 26 april 2024 - foto Srna (2)-662ba84005c74.webp Foto: Srna

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik upriličio je danas u Banjaluci prijem za plivačku reprezentaciju Ruske Federacije, predvođenu trenerom Sergejem Čepikom.

Banjaluka, odnosno Akademski plivački klub "22. april" u subotu i nedelju biće domaćini 15. međunarodnog plivačkog mitinga "22. april".

Međunarodni plivački miting u organizaciji "22. aprila" održaće se 18. put, a nastupiće 550 plivača iz svih krajeva sveta, prenela je RTRS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()