Uspešan kraj potrage: Troje ruskih državljana spaseno na Kablaru nakon što su se izgubili

Teren na kome se se stranci nalazili bio je prilično nepristupačan

04.05.2024. 21:13
  • Podeli:
pripadnici sektora za vanredne situacija spasili troje rusa na kablaru, 4 maj 2024 - foto TANJUG BRANKO LUKIĆ-66368f78dcaff.webp Foto: TANJUG/BRANKO LUKIĆ

Pripadnici Sektora za vanredne situacije locirali su i spasili tri strana državljanina, koja su se danas izgubila na planini Kablar, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Ruski državljani, dve devojke i mladić, omašili su stazu i zaglavili se na nepristupačnoj lokaciji, navodi se u saopštenju MUP-a objavljenom na Instagramu.

Vatrogasci iz Čačka brzo su reagovali, pronašli ih i spasili.

Teren na kome se se ruski državljani nalazili bio je prilično nepristupačan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()