Bujica nosi sve pred sobom: Nevreme paralisalo Čačak

Obilazni put oko Čačka takođe se našao pod vodom, što od jutros usporava saobraćaj na ovoj frekfentnoj deonici

12.06.2023. 09:20
  • Podeli:
Čačak nevreme Twitter @MilenaB24366673-6486c7117ee3a.webp Foto: Twitter/Printscreen/@MilenaB24366673

Jako nevreme tokom noći ponovo je pogodilo Čačak, a zbog ogromne količine kiše koja je pala u kratkom vremenskom intervalu ponovo su se zapušili propusti i došlo je do izlivanja Lozničke reke.

"Ne možemo da izađemo napolje, voda dubine oko pola metra teče ulicama. Bujica sa sobom nosi granje, otpad i kante za smeće. Potopljena su dvorišta i podrumi. Ovo je drugi put u 15 dana da je u nasem naselju haos", kažu za RINU meštani naselja Loznica.

Nevreme je ponovo pričinilo štetu i na putnoj infrastrukturi.

Obilazni put oko Čačka takođe se našao pod vodom, što od jutros usporava saobraćaj na ovoj frekfentnoj deonici.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()