'Jedva smo stigli da se sakrijemo': Jako olujno nevreme pogodilo Čačak

Nevreme je pogodilo i okolna sela, a intenzivan grad na pojedinim poljoprivrednim usevima ponovo je napravio štetu

30.07.2023. 17:21
  • Podeli:
Čačak_krupan grad_Foto Tanjug_Branko Lukić (2)-64bc2ace300a0.webp Foto: Tanjug / Branko Lukić

Jako olujno nevreme tokom popodneva pogodilo je Čačak. Kiša praćena vetrom i mestimičnim gradom potopila je brojne saobraćajnice.

"Samo je odjednom namračilo i kao da je počela apokalipsa. Sastavilo se nebo sa zemljom. Vetar je toliko jako duvao da je po putu nosio žardinjere. Išli smo peške ka centru grada i jedva stigli da se sakrijemo u ulaz neke zgrade", kaže za RINU Saša Lazović iz Čačka.,

Nevreme je pogodilo i okolna sela, a intenzivan grad na pojedinim poljoprivrednim usevima ponovo je napravio štetu.

Od siline padavina i velike količine kiše koja je pala u kratkom roku, voda je ušla i u pojedina domaćinstva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()