Nakon svežeg jutra stiže malo sunca, ali ne opuštajte se: Vreme je za zimske jakne

Jutarnja temperatura od -8 do 0, najviša od 4 do 11 stepeni

27.11.2023. 07:30
  • Podeli:
zima mraz pixabay-63a00e71bd5f9.webp Foto: Pixabay

U Srbiji danas pretežno vedro i hladno sa slabim i umerenim mrazem, a u planinskim predelima istočne Srbije oblačno uz provejavanje slabog snega. 

Tokom dana umereno oblačno, suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima. Posle podne i krajem dana na severu i zapadu, a tokom noći i u centralnim krajevima postepeno naoblačenje, koje će mestimično usloviti kišu, a u brdsko-planinskim predelima sneg. 

Tokom noći lokalno je moguća i pojava kiše koja će se lediti pri tlu, saopštio je RHMZ. 

Vetar slab i umeren, na istoku i jak, zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče u skretanju na južni i jugoistočni pravac. Jutarnja temperatura od -8 do 0, najviša od 4 do 11 stepeni.

U Beogradu jutro pretežno vedro i hladno, na širem podrucju grada sa slabim mrazem. 

Tokom dana umereno oblačno, suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima. Uveče postepeno naoblačenje koje će tokom noći usloviti slabu kišu.

 Vetar slab i umeren, jugozapadni, a uveče u skretanju na jugoistočni pravac. Jutarnja temperatura od -3 do 0,  najviša dnevna oko 11 stepeni.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()