Nakon vrelog dana, stiže snažno pogoršanje vremena

Duvaće južni i jugozapadni vetar, krajem dana u skretanju na jak severozapadni

23.09.2023. 07:44
  • Podeli:
grmljavina kiša pixabay-6472ee664ba70.webp Foto: Pixabay

U Srbiji u subotu sunčano i tropski toplo, dok će nešto svežije, ali i oblačnije biti na severu i zapadu Bačke, uz lokalne pljuskove.

Posle podne i krajem dana u severnim i zapadnim, tokom večeri u centralnim, a tokom noći i u ostalim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Duvaće južni i jugozapadni vetar, krajem dana u skretanju na jak severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 22°C, maksimalna dnevna od 28°C na severozapadu Bačke do 36°C na jugoistoku Srbije.

U Beogradu u subotu sunčano i tropski toplo.

U toku večeri jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Duvaće južni i jugozapadni vetar, krajem dana u skretanju na jak severozapadni.

Jutarnja temperatura 22°C, maksimalna dnevna 34°C.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()