Osvojiće vas od prvog zalogaja.
Jesenju paštetu od paprika i tikvica možete da mažete na hleb ili dodate kao prilog jelu, osvojiće vas od prvog zalogaja.
Papriku pecite oko pola sata, pa zamotajte u aluminijumsku foliju i pustite da se ohladi. Ogulite, izvadite semenke i stavite u blender. Seckane tikvice propržite na tiganju sa malo ulja. Zatim začinite. Ocedite od viška ulja pa prebacite u blender s paprikom. Dodajte beli luk i tahini, pa dobro umutite, sve dok smesa ne postane glatka.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.