Treba vam malo vremena i strpljenja.
Kisele paprike punjene kupusom su tradicionalna zimnica koja je mnogima omiljena u zimskim danima.
Za pripremu ove zimnice treba vam malo vremena i strpljenja.
Za preliv:
Preliv za paprike sa kupusom skuvati jedan dan ranije jer mora biti hladan obavezno hladan.
Sve sastojke za preliv staviti u veću šerpu i pustiti da provri, kad provri kuvati 15 minuta i ohladiti.
Prvo oprati paprike i ostaviti da se cede, izrendati kupus i posoliti ga.
Ostaviti 10 minuta da kupus omekša. Zatim papriku puniti kupusom,
Kad je tegla napunjena okrenuti je naopačke i prosuti višak vode i zatim naliti hladnim prelivom.
Ostavite tegle na hladno mesto.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.