Celog života nam je ovo trebalo: Ovako se pravilno motaju palačinke - probajte čim pre

Na ovakav način je vrlo lako urolati palačinku

09.06.2025. 15:53
  • Podeli:
shutterstock_ palačinke kolač-676821908657d.webp Foto: Shutterstock

Nema te osobe koja ne voli palačinke. A to sa čime volimo da ih jedemo, stvar je ličnog ukusa i preferencija – isto kao i način na koji ćemo da ih savijemo ili zarolamo.

Ali, mi vam danas donosimo jedan trik za savšeno uvijanje palačinki. 

Niko ne želi prljave prste

Vlogerka specijalizovana za savete o čišćenju, uređenju kuće i životni stil, po imenu Džordžija, zna mnogo kada je reč o trikovima za uštedu prostora i savete o organizaciji. Zato ne treba da čudi što su njene palačinke "uredne" kao i njen dom.

Džordžija, prepoznatljiva po svom korisničkom imenu @cleaningcorner, prikazala je svoj 'Trik za palačinke'.

U videu se može viditi kako Džordžija stručno mota svoju palačinku u savršeni oblik burita, koristeći samo običnu viljušku.

A da bi je savršeno zarolala, Džordžija prvo ugura ivicu palačinke između prvog i drugog zupca viljuške, pre nego što počne lagano da je okreće.

Rezultat ove metode izgleda veoma uredno, a od tog prizora odmah polazi voda na usta. 

I što je najvažnije – prsti ostaju potpuno čisti!

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()