Paprike nema ko ne voli, ali niko ne zna čemu mogu da posluže peteljke
Foto: PixabaySigurno najpre bacite peteljke kada seckate paprike. Tad pravite veliku grešku. Zašto?
Umesto da ih bacite, stavite ih u kesu pa odložite u zamrzivač.
Čak i kad prođe njihova sezona uživaćete u njihovom ukusu. Peteljke će obogatiti vaš obrok.
Kad dođe zima izvadite peteljke iz zamrzivača i ubacite ih u hranu koju spremate.
Niste znali do sada, ali peteljke su sjajne kao začin. Mogu se dodati u supu, variva, meso.
Kad spremite jelo i odlučite da ga jedete, peteljke treba da izvadite. Nemojte ih jesti! Njihova uloga je samo da začine jelo.
Jelo će biti mnogo ukusnije, isprobajte, prenosi Krstarica.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







