Ćus Mateo: Ne brinu me glasine oko Hezonje i Tavaresa

Priče su filmovi naučne fantastike, kaže trener Real Madrida

11.12.2023. 14:33
  • Podeli:
Valter Tavares-63c00fe6e8da1.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo izjavio je da bi voleo da Mario Hezonja i Valter Tavares i narednih godina igraju za madridski klub, prenosi Hina.

Hezonja i Tavares imaju ugovore sa Realom do kraja sezone, a pojedini mediji su objavili da dvojica košarkaša već traže novi klub. 

"Ne brinu me glasine. Moji igrači su usredsređeni na to što rade, te priče su filmovi naučne fantastike. To što ljudi pričaju o igračima Reala je fenomenalno, to znači da imaju dobru sezonu i godinu, da bi drugi klubovi voleli da imaju Hezonju i Tavaresa", izjavio je Mateo.

Hezonja je u Real stigao 2022. godine, dok je Tavares član madridskog kluba od 2017.

"Koliko ja znam, a siguran sam da znam, njima se sviđa da igraju u Realu u najboljem klubu na svetu. Hezonja i Tavares uživaju sa svojim saigračima, zabavljaju se i žele da pobeđuju. To rade godinu za godinom. Nadam se da ćemo nastaviti sa pričama o tome kako želimo da osvojimo sva takmičenja, ali zato moramo da pobeđujemo", dodao je Mateo.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()